Servicii / Logistica
Organizare conferințe, seminarii, traininguri

Organizare conferințe, seminarii, traininguri

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la:

Tel: 0746 165 456
Email: office at ecalificat dot ro

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la tel: 0746 165 456, sau va rugăm să completați formularul de mai jos:

* Campuri obligatorii.

Servicii de organizări evenimente, conferințe, seminarii traininguri.

Oferim servicii de consultanță și organizare a diferitelor tipuri de evenimente corporate și nu numai:
-    Seminarii;
-    Conferințe;
-    Sesiuni de formare și perfecționare la cerere; 
-    Workshop-uri;
-    Teambuilding-uri.

Realizarea unui eveniment reușit, care să-și atingă cu succes obiectivele prestabilite, presupune în primul rând desfășurarea în prealabil a unei activități complexe de analiză și planificare riguroasă a fiecărui detaliu. O etapă importantă o constituie identificarea necesităților de formare, în scopul stabilirii celui mai potrivit tip de program, în funcție de exigențele beneficiarului.

Fiecare eveniment în parte are particularități proprii, din acest motiv metodologia noastră de lucru este centrată pe o strânsă colaborare cu beneficiarul, în cadrul căreia comunicarea și înțelegerea comună sunt aspecte esențiale în derularea ulterioară a etapelor de organizare.
Aportul nostru în implementarea proiectelor constă fie doar în asigurarea suportului logistic, în funcție de specificul evenimentului (echipamente de proiecție, închiriere săli de conferințe dotate conform standardelor etc.), fie în asigurarea unor servicii complexe - selecția formatorilor, realizarea suporturilor de formare sau a altor documentații, asigurarea locației, desfășurarea evenimentului și evaluare.Servicii similare

[item.title]

Servicii de consiliere în domeniul formării profesionale, informare, consiliere și orientare profesională.

[item.title]

Cursuri online în domenii variate, furnizate în sistem e-Learning, cu certificare a participării la curs.

[item.title]

Cursuri online pentru pregătirea profesională a angajaților din diferite domeni, soluții de formare profesională pentru creșterea performanțelor profesionale ale angajaților

[item.title]

Dacă ești specialist într-un anumit domeniu și deții un suport de curs, devino lector și postează-l pe platforma noastră de cursuri!

[item.title]

Servicii de închiriere săli conferințe, spații moderne, la standarde de calitate ce vor asigura organizarea unor evenimente reușite.

[item.title]

Organizăm programe de formare profesională la cerere, pentru orice ocupație/calificare solicitată, în conformitate cu legislația de specialitate în vigoare.

[item.title]

Servicii complete de organizare a activității și elaborare a documentațiilor specifice, adresate furnizorilor de formare profesională sau companiilor care vizează autorizarea.