Servicii / Logistica
Cursuri online

Cursuri online

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la:

Tel: 0746 165 456
Email: office at ecalificat dot ro

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la tel: 0746 165 456, sau va rugăm să completați formularul de mai jos:

* Campuri obligatorii.

Cursuri on-line, cursuri la distanță, sistem eLearning – studiu liber oriunde, oricând.

Ori de câte ori prezența la un curs tradițional “în clasa” nu este cea mai potrivită, sau efectiv este necesară o libertate mai mare în gestionarea timpului de participare la un program de formare, cursurile on-line furnizate, prin intermediul platformei electronice, pot reprezenta soluția modernă și la îndemână. 

Se asigură accesul la materiale de studiu realizate de experți în domeniu, la conturi de învățare, cu certificare a participării la curs. 

 

Servicii similare

[item.title]

Servicii de consiliere în domeniul formării profesionale, informare, consiliere și orientare profesională.

[item.title]

Cursuri online pentru pregătirea profesională a angajaților din diferite domeni, soluții de formare profesională pentru creșterea performanțelor profesionale ale angajaților

[item.title]

Dacă ești specialist într-un anumit domeniu și deții un suport de curs, devino lector și postează-l pe platforma noastră de cursuri!

[item.title]

Servicii de închiriere săli conferințe, spații moderne, la standarde de calitate ce vor asigura organizarea unor evenimente reușite.

[item.title]

Servicii de organizări evenimente, conferințe, seminarii, traininguri. Oferim consultanță pentru organizarea diferitelor evenimente corporate și nu mumai.

[item.title]

Organizăm programe de formare profesională la cerere, pentru orice ocupație/calificare solicitată, în conformitate cu legislația de specialitate în vigoare.

[item.title]

Servicii complete de organizare a activității și elaborare a documentațiilor specifice, adresate furnizorilor de formare profesională sau companiilor care vizează autorizarea.