Servicii / Logistica
Servicii pentru furnizorii de formare profesională

Servicii pentru furnizorii de formare profesională

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la:

Tel: 0746 165 456
Email: office at ecalificat dot ro

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la tel: 0746 165 456, sau va rugăm să completați formularul de mai jos:

* Campuri obligatorii.

Furnizorul de formare profesională reprezintă un prestator de servicii de formare profesională, în calitate de persoană juridică de drept public sau privat, sau persoană fizică, care are prevăzut în actul de înființare sau în autorizația de funcționare, prestarea unor activități de formare profesională.  Desfășurarea activitatatii propriu-zise de formare presupune organizarea în paralel unor activități complexe birocratice, juridice sau de logistică, care uneori pot reprezenta adevărate provocări.

În constau serviciile oferite de noi?

1.    Elaborare programă cursuri de formare

2.    Elaborare conţinut cursuri de formare

3.    Elaborare liste de prezentă și alte formulare 

4.   Elaborare  fișă  de  evaluare  (metodele  de  evaluare  conform  Ordinului  nr.  353/5202/2003,  modificat  şi completat prin Ordinul 3328/80/2005);

Servicii conexe: Pregătirea dosarului de autorizare, conform Metodologiei de autorizare a furnizorilor de formare profesională a adulţilor, pentru fiecare dintre ocupațiile/calificările/competențele-cheie/competențele transversale pentru care furnizorii de formare profesională organizează programe de formare, după cum urmează:

•    fișă autoevaluare

•    proiect didactic

•    cerere de autorizare

•    registru de evidență a cererilor de autorizare

 

Servicii similare

[item.title]

Servicii de consiliere în domeniul formării profesionale, informare, consiliere și orientare profesională.

[item.title]

Cursuri online în domenii variate, furnizate în sistem e-Learning, cu certificare a participării la curs.

[item.title]

Cursuri online pentru pregătirea profesională a angajaților din diferite domeni, soluții de formare profesională pentru creșterea performanțelor profesionale ale angajaților

[item.title]

Dacă ești specialist într-un anumit domeniu și deții un suport de curs, devino lector și postează-l pe platforma noastră de cursuri!

[item.title]

Servicii de închiriere săli conferințe, spații moderne, la standarde de calitate ce vor asigura organizarea unor evenimente reușite.

[item.title]

Servicii de organizări evenimente, conferințe, seminarii, traininguri. Oferim consultanță pentru organizarea diferitelor evenimente corporate și nu mumai.

[item.title]

Organizăm programe de formare profesională la cerere, pentru orice ocupație/calificare solicitată, în conformitate cu legislația de specialitate în vigoare.