Servicii / Logistica
Cursuri pentru companii

Cursuri pentru companii

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la:

Tel: 0746 165 456
Email: office at ecalificat dot ro

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la tel: 0746 165 456, sau va rugăm să completați formularul de mai jos:

* Campuri obligatorii.

În sectorul business, într-un mediu concurențial foarte puternic, scopul principal al companiilor este acela de a atinge un nivel de performanță financiară cât mai ridicat, fapt ce determina managerii să țină cont de o serie de factori care să asigure atingerea obiectivelor companiei, cum sunt:

ügradul de inovare în domeniu,

ücapacitatea de a răspunde așteptărilor din mediul business,

üși nu în ultimul rând, pregătirea și competențele angajaților. 

Aflat într-o continuă schimbare și dinamică accelerată, în mediul de afaceri provocările companiilor sunt numeroase, însă viitorul și succesul acestora depind în mare parte de competențele angajaților, de capacitățile complexe ale acestora de a se adapta la situațiile variate, și de tot acel ansamblu de abilități mulți-tasking, de comunicare, de creativitate care vor asigura eficiență maximă la locul de muncă. În acest context, devine esențial ca managerii să își îndrepte atenția asupra necesității de pregătire a angajaților. 

Soluții de instruire elearning B2B pentru a avea angajați de valoare.

Creșteți succesul companiei prin dezvoltarea competențelor și abilităților angajaților!

Este esențial ca pregătirea profesională a angajaților să asigure instruire de calitate, dar și eficiență, să permită dezvoltarea competențelor cu un minim de resurse financiare și de timp, și prin care să se evite transformarea participării angajaților la cursuri, într-un proiect complicat și poate chiar imposibil. Instruirea online reprezinta o solutie moderna de invatare, care poate raspunde necesitatii de formare in functie de domeniul de activitate   

Avantajele cursurilor in sistem elearning

üPlatforma elearning este concepută pentru a facilita accesul la o varietate de cursuri, de oriunde, de pe orice tip de dispozitiv, fiind astfel eliminată necesitatea deplasărilor.

üLa cursurile online poate participa un număr nelimitat de angajați, la oricâte cursuri.

üVor fi reduse cheltuielile ocazionate de deplasarea cursanților, contractarea unui trainer, închirierea unui spațiu de training.  

üEste redus timpul desfășurării programelor de formare prin faptul că aceste cursuri elearning sunt adaptate necesităților de formare ale companiei.

üCursurile vor putea fi accesate din conturi de studiu individuale create pe platforma elearning, în funcție de disponibilitatea de învățare a fiecăruia.

üManagerii vor avea acces la rapoartele aferente progresului și rezultatele fiecărui participant.

üÎn urmă promovării testelor de evaluare finală și absolvirii cursurilor se vor elibera certificate de participare.

Dacă sunteți interesat de o ofertă personalizată, sau pentru orice alte informații sau sugestii, va stăm la dispoziție prin intermediul formularului de contact alăturat.  

Servicii similare

[item.title]

Servicii de consiliere în domeniul formării profesionale, informare, consiliere și orientare profesională.

[item.title]

Cursuri online în domenii variate, furnizate în sistem e-Learning, cu certificare a participării la curs.

[item.title]

Dacă ești specialist într-un anumit domeniu și deții un suport de curs, devino lector și postează-l pe platforma noastră de cursuri!

[item.title]

Servicii de închiriere săli conferințe, spații moderne, la standarde de calitate ce vor asigura organizarea unor evenimente reușite.

[item.title]

Servicii de organizări evenimente, conferințe, seminarii, traininguri. Oferim consultanță pentru organizarea diferitelor evenimente corporate și nu mumai.

[item.title]

Organizăm programe de formare profesională la cerere, pentru orice ocupație/calificare solicitată, în conformitate cu legislația de specialitate în vigoare.

[item.title]

Servicii complete de organizare a activității și elaborare a documentațiilor specifice, adresate furnizorilor de formare profesională sau companiilor care vizează autorizarea.