Servicii / Logistica
Consiliere și orientare profesională

Consiliere și orientare profesională

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la:

Tel: 0746 165 456
Email: office at ecalificat dot ro

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la tel: 0746 165 456, sau va rugăm să completați formularul de mai jos:

* Campuri obligatorii.

Servicii de informare, consiliere și orientare în domeniul formării profesionale.

Formarea profesională de calitate reprezintă una din condițiile esențiale care asigura progresul continuu pentru un confort social ideal, însă se poate întâmplă să avem dificultăți în identificarea celui mai potrivit parcurs educațional.  Experiență acumulată și dovedită de-a lungul celor peste 14 ani de activitate, cu peste 3000 de absolvenți  și numeroase proiecte educaționale desfășurate la nivel național, demonstrează faptul că echipa noastră este pregătită să te susțînă în identificarea corectă a oportunității de formare.  

Programele de formare profesională sunt variate, însă nu întotdeauna sunt și cele mai potrivite. Obiectivul nostru este acela de a găsi o soluție potrivită profilului tău, printr-o informare obiectivă, transparență asupra conținutului fiecărui curs sau asupra celei mai potrivite metode de formare profesională, în  funcție de obiectivele tale. 

Pentru o ofertă personalizată ne poți contacta utilizând formularul de contact sau pe email office@ecalificat.ro


 

Servicii similare

[item.title]

Cursuri online în domenii variate, furnizate în sistem e-Learning, cu certificare a participării la curs.

[item.title]

Cursuri online pentru pregătirea profesională a angajaților din diferite domeni, soluții de formare profesională pentru creșterea performanțelor profesionale ale angajaților

[item.title]

Dacă ești specialist într-un anumit domeniu și deții un suport de curs, devino lector și postează-l pe platforma noastră de cursuri!

[item.title]

Servicii de închiriere săli conferințe, spații moderne, la standarde de calitate ce vor asigura organizarea unor evenimente reușite.

[item.title]

Servicii de organizări evenimente, conferințe, seminarii, traininguri. Oferim consultanță pentru organizarea diferitelor evenimente corporate și nu mumai.

[item.title]

Organizăm programe de formare profesională la cerere, pentru orice ocupație/calificare solicitată, în conformitate cu legislația de specialitate în vigoare.

[item.title]

Servicii complete de organizare a activității și elaborare a documentațiilor specifice, adresate furnizorilor de formare profesională sau companiilor care vizează autorizarea.