Servicii / Logistica
Servicii în parteneriat- publicare cursuri elearning

Servicii în parteneriat- publicare cursuri elearning

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la:

Tel: 0746 165 456
Email: office at ecalificat dot ro

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la tel: 0746 165 456, sau va rugăm să completați formularul de mai jos:

* Campuri obligatorii.

Publicare spre vânzare cursuri elearning, pe platforma ecalificat.ro

Prin experiență, cunoștințele de specialitate și determinare, echipa Ecalificat se identifică cu fiecare proiect în parte, ceea ce face posibilă dezvoltarea și furnizarea unor soluții la un anumit nivel calitativ și grad de inovare.
În baza sistemului de eLearning și a facilităților multimedia, tehologice și de comunicare, sprijinim dezvoltarea procesului de formare profesională și livrarea unui conținut de calitate, la nivel avansat, în ideea de a depăși practicile de învățare tradiționale. 
Soluțiile pe care noi le punem la dispoziție asigura un proces de studiu performant și facil în egală măsură, centrat pe experiență, învățarea practică și conceptuală, având că principal scop transpunerea rezultatelor obținute de cursanți în practică cotidiană. O astfel de solutie este reprezentata de platforma elearning ecalificat.ro. Aceasta permite accesul publicului larg la cursuri cât mai variate și complete și asigura studiul virtual de calitate, datorită unei interfețe prietenoase, cu utilizare intuitivă, numeroase instrumente și funcții utile atât pentru lectorul cursului, cât și pentru cursanți, cum sunt structurarea cursurilor pe module și capitole, utilizarea diferitelor tipuri de materiale și tutoriale video, prezentări, imagini, animații, diferite tipuri de testări ale cunoștințelor, forumuri sau sesiuni de formare live.

Oportunitatea de a deveni lector ecalificat.ro

Ne adresam profesioniștilor din diferite domenii, care dețin materiale de studiu, soport de curs etc., și doresc să le valorifice prin publicarea pe portalul de cursuri ecalificat.ro. Această poate reprezenta o importantă ocazie de oferi suport celor care doresc să se pregătească într-un anumit domeniu, de a dobândi/exersa abilități de lector online, dar și de ce nu, de a valorifica material pasiunea și cunoștințele deținute, ținând cont și de faptul că prin organizarea unui curs de tip elearning, costurile pot fi reduse și cu 30-40%.

Resurse tehnice

üPortal cursuri www.ecalificat.ro 

 

Te vom sprijini prin:

üPublicarea pe portalul ecalificat.ro a cursului, aceasta incluzând realizarea textelor de prezentare, a imaginilor/graficelor. 

üDesfășurarea activităților de promovare și vânzare a cursurilor listate, prin intermediul instrumentelor specifice de promovare.

üCertificare a calității de lector în cadrul proiectului nostru. 

Dacă ești interesat de propunerea noastră, sau pentru orice sugestii sau întrebări, te rugăm să completezi formularul alăturat, urmând să te contactăm în cel mai scurt timp.

 

 

Servicii similare

[item.title]

Servicii de consiliere în domeniul formării profesionale, informare, consiliere și orientare profesională.

[item.title]

Cursuri online în domenii variate, furnizate în sistem e-Learning, cu certificare a participării la curs.

[item.title]

Cursuri online pentru pregătirea profesională a angajaților din diferite domeni, soluții de formare profesională pentru creșterea performanțelor profesionale ale angajaților

[item.title]

Servicii de închiriere săli conferințe, spații moderne, la standarde de calitate ce vor asigura organizarea unor evenimente reușite.

[item.title]

Servicii de organizări evenimente, conferințe, seminarii, traininguri. Oferim consultanță pentru organizarea diferitelor evenimente corporate și nu mumai.

[item.title]

Organizăm programe de formare profesională la cerere, pentru orice ocupație/calificare solicitată, în conformitate cu legislația de specialitate în vigoare.

[item.title]

Servicii complete de organizare a activității și elaborare a documentațiilor specifice, adresate furnizorilor de formare profesională sau companiilor care vizează autorizarea.